Mansikka
Herukka
Vadelma
Omena, kesälajikkeet
Omena, syyslajikkeet
Omena, talvilajikkeet
Päärynä
Luumu ja kriikuna
Kirsikka
Karviainen
Pensasmustikka
Tyrni
Mesimarja
Saskatoon

Omena, talviomenat

Punainen Atlas

Kanadasta peräisin oleva lajike. Vyöhykkeet I-II. Kypsyy syyskuun lopulla.Hedelmä suurikokoinen, hiukan kartiomainen, väri tumman punainen, hiukan viiruinen. Maku raikkaan happoinen, sopii myös talousomenaksi.

Åkerö

Vanha ruotsalainen lajike, joka kypsyy syyskuun puolivälin jälkeen. Vyöhykkeet I-III. Hedelmät keskikokoisia tai suuria, pitkänpyöreitä, hiukan kartiomaisia. Hedelmien värityksessä vaihtelua, tiilenpunaisia, vaalean kellertäviä ja punaviiruisia. maku lievästi happoinen, mausteinen. herkkuomena.

Lobo

Kanadasta peräisin oleva lajike vuodelta 1930. Vyöhykkeet I-II. Kypsyy syys-lokakuussa. Hedelmä keskisuuri tai suuri, litteän pyöreä. maku miellyttävän happoinen ja aromikas. Kypsyvän hedelmän pinnalle muodostuu suojaava vahakerros.

Aroma/Amorosa

Aroma on Ruotsissa jalostettu lajike ja kaupalliseen viljelyyn se laskettiin vuonna 1973. Vyöhykkeet I-II. Kypsyy syys-lokakuussa. Hedelmä keskikokoinen tai suuri, tasaisen litteän pyöreä. Maku aromikas ja mausteinen. Herkkuomena. Pohjaväri vaalean kellertävä, jota peittää ruskean punertava peiteväri. Amorosa on lajikkeen punainen muunnos.

Antonovka

Vanha, Valkovenäjältä kotoisin oleva lajike. Vyöhykkeet I-V. Kypsyys syyskuussa. Hedelmä keskikokoinen, hapokas, hyvä talousomena. Hedelmän väri on vihreä, joka kypsyessään saa kellertävän sävyn.