Mansikka
Herukka
Vadelma
Omena, kesälajikkeet
Omena, syyslajikkeet
Omena, talvilajikkeet
Päärynä
Luumu ja kriikuna
Kirsikka
Karviainen
Pensasmustikka
Tyrni
Mesimarja
Saskatoon

Luumu ja kriikuna

Yleinen Punaluumu

Vanha, jalojuurinen maatiaislajike, jota voidaan lisätä juurivesoista. Vyöhykkeet I-III. Hedelmät pienehköjä tai keskisuuria, punavioletin kirjavia ja aromikkaita. Lajikkeesta on lukuisia paikalliskantoja, joista tunnetuin Lohjan Luumu. Punaluumut ovat aroja muumiotaudille. Itsepölytteinen ja hyvä pölyttäjä.

Yleinen Keltaluumu

Vanha lajike, josta on useita eri kantoja. Vyöhykkeet I-III. Hedelmät ovat keskisuuria, miedonmakuisia, meheviä. Keltaluumu on itsesteriili.

Viktoria

Vanha englantilainen lajike. Vyöhyke I. Hedelmät ovat keskisuuria, kelta-punakirjavia ja herkullisia. Satoisa, itsepölytteinen ja hyvä pölyttäjä. Kypsyy myöhään.

Jubileum

Uusi ruotsalainen lajike, jonka viljely on kovasti lisääntymässä. Vyöhyke I. Hedelmät erittäin suuria, tumman violetin punaisia, herkullisia, kypsyvät syyskuun puolivälin jälkeen. Itsepölytteinen ja hyvä pölyttäjä. Hyvä viljelylajike.

Opal

Ruotsalainen jaloste. Vyöhykkeet I-II. Hedelmät sinivioletin värisiä, keskisuuria, maukkaita, kypsyvät elo-syyskuussa. Lajike on satoisa, itsepölytteinen ja hyvä pölyttäjä. Hyvä viljelylajike.

Herman

Ruotsalainen jaloste. Vyöhykkeet I-II. Hedelmät sinivioletin värisiä, hiukan happoisia, mutta maukkaita, kypsyvät elokuussa. Hillittykasvuinen.

Liisu

Virolainen uutuuslajike. Vyöhykkeet I-II. Hedelmät sinivioletin värisiä, keskikokoisia, herkullisia ja kypsyvät jo elokuun puolivälissä. Lajike on satoisa, hyötyy ristipölytyksestä. Hyvä viljelylajike.

Ave

Virolainen uutuuslajike. Vyöhykkeet I-II. Hedelmät ovat violetin punaisia, keskikokoisia, herkullisia ja kypsyvät jo elokuun puolivälissä. Hyvä viljelylajike.